Over ons



Treats & Gifts By Me is in november 2014 opgericht. Het was altijd een droom van mij om een eigen bedrijf te beginnen waarin ik al mijn creatieve uitspattingen kwijt zou kunnen. Ik heb 2 naar schoolgaande kinderen en ik merkte dat het ieder jaar voor ouders weer veel werk is om voor je kind een leuke traktatie te bedenken en te maken. Vaak is er weinig tijd of ontbreekt het gewoon aan creativiteit of inspiratie.

Treats & Gifts By Me biedt de oplossing; bij ons vindt u traktaties die net even anders zijn doordat ze door ons zelf met de hand gemaakt worden. Ook aan traktaties voor die ene speciale juf of meester hebben wij gedacht. Onze traktaties zijn er in alle maten, soorten en prijzen en kunnen voorzien worden van een label met je naam en leeftijd, want ons motto luid:
      
                                                                       “Trakteren moet voor ieder kind een feestje zijn!”

In de loop van 2015 wordt de site uitgebreid met trouw- en baby bedankjes en leuke Home Made Gifts voor jong en oud. Zo heeft u voor elke gelegenheid een originele traktatie of geschenk.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze nieuwtjes, like ons op Facebook bovenaan de pagina of schrijf u in voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina.

Ik wens u veel plezier in de webwinkel, en natuurlijk met jullie verjaardag! We vinden het altijd leuk om van u een reactie te horen.

Linda Smit-Rijkeboer
Eigenaresse Treats & Gifts By Me


Kaart



Tags

-treats-kindertraktatie-kant-en-klaar-home made-steenwijk