Algemene Voorwaarden



Algemene voorwaarden
Treats & Gifts By Me


Algemene voorwaarden van Treats & Gifts By Me

1. Algemene verkoop, leverings- en betalingsvoorwaarden van Treats & Gifts By Me, gevestigd te Steenwijk en ingeschreven onder nummer 61908762 bij de Kamer van Koophandel te Zwolle.

2. Indien u artikelen besteld bij Treats & Gifts By Me, verklaard u akkoord te gaan met de bepalingen in deze algemene voorwaarden. Op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.

3. Prijzen; alle genoemde prijzen zijn in euro’s exclusief verzendkosten. Prijzen en andere gegevens op de website zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

4. Bevestiging / Factuur; na bestelling ontvangt u direct per e-mail een bevestiging op het opgegeven e-mailadres, met daarin de totale kosten inclusief de verzendkosten vermeld. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen dan vernemen wij dit graag zo spoedig mogelijk van u. De factuur wordt bij de bestelling geleverd.

5. Betaling; de betaling geschiedt altijd geheel vooraf doormiddel van overboeking. U kunt de betaling overmaken op rekeningnummer NL44RABO 0300480431 t.n.v. Treats & Gifts By Me te Steenwijk.

6. Levering; de meeste producten zijn vanuit voorraad leverbaar. Indien de producten onverhoopt niet op voorraad zijn nemen wij contact met u op over de leveringsmogelijkheden.
Op het moment dat uw betaling bij ons binnen is, kunt u binnen 5 werkdagen uw pakket verwachten. Als het pakket verzonden wordt, krijgt u via de e-mail een bevestiging van versturen. Wij bezorgen de traktaties door heel Nederland d.m.v. Post NL. Treats & Gifts By Me is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor schade c.q. te laat bezorgen of verlies door Post NL. De kosten voor het verzenden van de traktaties per pakket bedragen € 6,95 (tot 10 kg) en € 13,25 (10-30 kg). De kosten voor brievenbuspost begint vanaf € 1,38.
Voor het bezorgen in Steenwijk is er de mogelijkheid om uw bestelling door Treats & Gifts By Me te laten bezorgen; de kosten bedragen dan € 3,-.

7. Eigendom; het eigendom van de artikelen gaat over bij aflevering indien de producten betaald zijn.

8. Retourneren; bij de aankoop van onze artikelen heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgaven van geldige redenen te ontbinden gedurende 7 dagen. Echter dient dit voorafgaand aan de retournering via e-mail, brief of telefonisch aan ons gecommuniceerd te worden. Deze termijn gaat in de dag na ontvangst van de artikelen door of namens u. Tijdens deze termijn zult u zorgvuldig omgaan met de artikelen en deze artikelen slechts in de mate uitpakken of te gebruiken voor zover nodig is om te kunnen beoordelen of u het geleverde wenst te behouden indien u de artikelen wenst te retourneren neemt u contact op met Treats & Gifts By Me. Vervolgens zend u de producten in de originele staat terug naar Treats & Gifts By Me volgende de opgegeven instructies. De kosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Treats & Gifts By Me zal er zorg voor dragen dat, in geval van retournering de betaling zo spoedig mogelijk doch binnen 30 dagen op uw rekeningnummer wordt teruggestort. Op maat gemaakte artikelen of artikelen voorzien van naam, leeftijd en/of datum, zijn niet te retourneren.

9. Reclameren en aansprakelijkheid; Treats & Gifts By Me kan niet aansprakelijk gesteld worden voor een enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zouden zijn van het gebrekkig functioneren of gebruik van de door ons verkochte artikelen. Sommige artikelen bevatten kleine onderdelen die niet geschikt zijn voor kleine kinderen. Gebruik daarom alle artikelen onder toezicht.
Treats & Gifts By Me aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van deze internetsite en/of beslissing die gebaseerd zijn op de informatie van deze site.

10. Garantie; Treats & Gifts By Me staat er voor in dat de artikelen voldoen aan de overeenkomst en aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Bij productiefouten of het ontbreken van onderdelen wordt de fout op kosten van Treats & Gifts By Me hersteld. Voorwaarde is echter dat uw klacht binnen 7 dagen bij ons is gemeld. Alle traktaties worden met de hand gemaakt. Dat betekend dat er ook kleine verschillen en afwijkingen tussen de traktaties kunnen zijn. Bij grote afwijkingen van kleur, model en/of prijs zullen wij u van te voren inlichten. U heeft dan de mogelijkheid de koopovereenkomst kosteloos te ontbinden. Treats & Gifts By Me kan niet aansprakelijk worden gesteld afwijkingen in prijzen, afbeeldingen, modellen en teksten. Deze als garantie aangeboden regeling doet niets af aan de rechten en vorderingen die de consument ter zake van een tekortkoming in de nakoming van de verplichtingen van de ondernemer jegens de ondernemer kan doen gelden op grond van de wet en/of overeenkomst op afstand.

11. Klachten; in geval van een geschil of klacht zal Treats & Gifts By Me deze in behandeling nemen en in alle redelijkheid trachtten op te lossen, in de zin van reparatie of vervanging. Is dit niet mogelijk dan wordt er overgegaan tot restitutie van het aankoopbedrag. Op deze regeling gelden onverminderd de rechten en vorderingen die de wet aan de koper toekent.

12. Copyright; de volledige inhoud van deze website (treatsandgiftsbyme.nl) is auteursrechtelijk beschermt. Dit omvat alle (maar is niet beperkt tot) tekst, afbeeldingen en foto’s en producten die in eigen beheer zijn gecreëerd. Al het materiaal dat kan worden opgevraagd via deze website om meer informatie over Treats & Gifts By Me en haar diensten te vergaren. Niets van het materiaal van deze website mag gebruikt, gekopieerd, nagemaakt, aangepast, gewijzigd, geprint, geprojecteerd of bekeken worden op een ander manier dan voorafgaande is beschreven zonder expliciete toestemming.



Kaart



Tags

-treats-kindertraktatie-kant-en-klaar-home made-steenwijk